Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Je pensioen voor later regel je nu

Het aantal bedrijven zónder pensioenregeling voor de medewerkers groeit. Heb jij zo'n werkgever zonder pensioen? Dan leer je in dit webinar hoe je zelf je pensioen regelt.

Voor particulieren die geen pensioenregeling bij hun baas hebben
Dit webinar is bedoeld voor particulieren/werkenmers die bij hun huidige werkgever géén pensioenregeling hebben en willen weten hoe dit zelf geregeld kan worden om zo onbezorgd hun oudedag tegemoet te gaan.

Meer over deze bijeenkomst
Door járenlange ervaring, continu onderzoek en zorgvuldig opbouwen van contacten weten wij welke manieren van pensioen opbouwen  het beste resultaat oplevert. Deze kennis gaan we delen tijdens het webinar, zodat jij straks onbezorgd je oudedag tegemoet kunt gaan.

Meld je nu aan, kom er achter wat jij kunt verbeteren en ga onbezorgd je oudedag tegemoet!

Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Dan kun je het webinar eventueel ook achteraf bekijken. We melden je ook aan voor het ontvangen van onze pensioenkit, een set van waardevolle tips die je per e-mail ontvangt om zelf je pensioen te organiseren.

Kijk voor meer informatie op www.vallura.nl 
Presentatie door
Rudie Martens (Pensioenstrateeg bij Vallura)
Dankzij jarenlang onderzoek en ervaring op het gebied van pensioen heeft Rudie een uniek beeld van wat jou écht helpt een goed resultaat te bereiken met pensioenvraagstukken. Een achtergrond als fiscalist borgt een maximaal belastingvoordeel op je pensioen.  

Duur
30 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
​Het is mogelijk om het webinar op een later moment terug te kijken!

www.vallura.nl

Deel dit webinar