Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Een goed pensioen voor later begint nu

Uit onderzoek blijkt dat vééél ondernemers een probleem hebben als ze met pensioen gaan. Heb jij ook dat stemmetje in je hoofd van 'pensioen, daar moet ik nog iets mee?' Pak nu je kans en bekijk wat je het beste kunt doen.  

Voor ondernemers die pensioen (gaan) opbouwen 
Dit webinar is bedoeld voor ondernemers die nog niks aan hun pensioen gedaan hebben en hiermee aan de slag willen gaan, of voor de ondernemers wel al íets gedaan hebben maar sinds de start van het bedrijf nu willen weten of het niet beter kan.

Meer over deze bijeenkomst
Door járenlange ervaring, continu onderzoek en zorgvuldig opbouwen van contacten weten wij welke manieren van pensioen opbouwen voor ondernemers het beste resultaat oplevert. Deze kennis gaan we delen tijdens het webinar, zodat jij de zes inzichten krijgt om je pensioen in waarde te verdubbelen. 
Zo is het rendement op banksparen wel erg laag. Je doet het al goed als je 1,4% rente krijgt. Je zet veel geld opzij, maar het levert amper een pensioentje op. Je wilt als ondernemer méér winst maken. Dat kan. Meld je nu aan, leer wat je kunt doen en ga onbezorgd je financiële toekomst tegemoet.

Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Dan kun je het webinar eventueel ook achteraf bekijken. We melden je ook aan voor het ontvangen van onze pensioenkit, een set van waardevolle tips die je per e-mail ontvangt om zelf je pensioen te organiseren.

Kijk voor meer informatie op www.vallura.nl
Presentatie door
Rudie Martens (Pensioenstrateeg bij Vallura)
Dankzij jarenlang onderzoek en ervaring op het gebied van pensioen voor ondernemers heeft Rudie een uniek beeld van wat ondernemers écht helpt een goed resultaat te bereiken met pensioenvraagstukken. Een achtergrond als fiscalist borgt een maximaal belastingvoordeel op je ondernemerspensioen.  

Duur
30 minuten
  • Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
  • Het is mogelijk het webinar op een later moment terug te kijken

Deel dit webinar